Psychologie​praktijk Vitallis
Welkom

Psychologie​praktijk Vitallis

Lees meer

Vitallis

Psychologiepraktijk Vitallis

“Vitalis” komt uit het Latijn. Het verwijst naar het leven, naar het bestaan. Iets dat onmisbaar is voor het behoud van het leven; een vitale functie.

Wij geloven dat psychologie deel uitmaakt van alle aspecten van het menselijk leven, zelfs voor de geboorte. Onze praktijk biedt persoonlijke en online psychologische hulp aan tieners, jongeren, volwassenen, relatie- en familie. We zijn in staat om te voldoen aan de psychosociale en gedragsvragen van migrantengroepen in Nederland, zoals expats, spontane migranten en vluchtelingen, evenals andere groepen mensen die in dit land en in heel Europa wonen.

Diensten

Onze praktijk is in staat om onze patiënten te helpen in de talen: Portugees, Nederlands en Engels.

Psychologiepraktijk Vitallis

Psychosociale Therapie

Psychosociale therapie helpt ons bij het vergroten van het bewustzijn, het meer weten over onszelf en het hebben van controle over ons eigen leven en keuzes.

Persoonlijke ondersteuning

Dit is de meest traditionele manier van psychologisch behandeling. Nabijheid en fysiek contact zijn bepalende factoren in deze manier van werken met therapie.

Online ondersteuning

Online therapie is ideaal voor degenen die weinig vrije tijd hebben en psychologische begeleiding nodig hebben maar niet naar een kantoor kunnen gaan.

Immigranten en expats

Psychosociale therapie is een belangrijk instrument tijdens het immigratieproces en helpt bij het oplossen van verschillende problemen die het leven van immigranten doordringen.

Behandelingen

Klik op de afbeelding om de tekst te lezen.

Psychologiepraktijk Vitallis
Wanneer een psycholoog raadplegen?
Wanneer een psycholoog raadplegen?
Wat is psychosociale therapie?
Wat is psychosociale therapie?
Voor wie?
Voor wie?
Eerste sessie
Eerste sessie
Immigratie en geestelijke gezondheid
Immigratie en geestelijke gezondheid
Persoonlijk ondersteuning
Persoonlijk ondersteuning
Online ondersteuning
Online ondersteuning
Behandel frequentie
Behandel frequentie
Onze theoretische aanpak
Onze theoretische aanpak

Begeleiding voor beginnende psychologen

Psychologiepraktijk Vitallis
Begeleiding voor beginnende psychologen

Wij bieden advies- en begeleidingsdiensten aan psychologen die in Brazilië of in andere landen zijn opgeleid en die een carrière willen beginnen en willen werken binnen de in Nederland vereiste regels.

Twijfels over hoe: waar te beginnen, hoe en waar je diploma te valideren, hoe je werklocatie in te richten, hoe je patiënten kunt aantrekken en verzorgen via Nederlandse zorgverzekeraars, wat wel en niet mag, bestaande expertisegebieden in Nederland en hoe je je kunt ontwikkelen en excelleren op de arbeidsmarkt voor de geestelijke gezondheidszorg door middel van marketingmateriaal, sociale netwerken en advertenties.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Investering

Zorgen voor uw geestelijke gezondheid is een investering voor het leven.

Psychologiepraktijk Vitallis
Investering

Betalingen

Het te betalen bedrag dient vooraf te worden betaald, direct na de sessie of maandelijks, zoals overeengekomen tussen de patiënt en de therapeut.

Sociale bijstand

Sociale bijstand is niet gratis, maar heeft een symbolische waarde en is bedoeld om mensen te helpen die momenteel in financiële moeilijkheden verkeren, zoals werkloosheid, mensen die een werkloosheidsverzekering of een andere vorm van overheidssteun ontvangen, baanverlies van een van de gezinsleden en/of ziekte. Neem contact op voor de voorwaarden.

Annuleren

Annuleringen van sessies en wijzigingen van data en tijden dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te gebeuren. Als de patiënt de afspraak binnen een kortere periode annuleert, wordt het volledige bedrag van de sessie in rekening gebracht.

Wachtlijst

Er is geen of een kleine wachtlijst.

Traject

Psychologiepraktijk Vitallis

Wie ben ik?

Psychologiepraktijk Vitallis
Anna Smits

Anna Smits

Nederland

Psycholoog afgestudeerd in 2011 aan de Bandeirante Universiteit van São Paulo en Psychosociaal Therapeut ACT i.o., geboren in de stad São Paulo - Brazilië. Werkt met adolescenten, volwassenen, relatie- en familietherapie, met de persoonsgerichte benadering , pychosociale therapie ACT en mindfulness. Woont sinds 2012 in het buitenland en heeft een enorme bagage aan professionele ervaring binnen en buiten het Europees continent.

Lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP), registernummer: TPL2021101470.

Lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), registernummer: (OTR) 9395.

Wij zijn aangesloten bij het (WkkGz).

Contact

Psychologiepraktijk Vitallis

COVID-19

Bij Psychologiepraktijk Vitallis hebben we als prioriteit de verbinding met onze patiënten, het vertrouwen en de veiligheid van iedereen. Om deze reden willen we onze beveiligingsmaatregelen op een rijtje zetten, zoals het voorkomen van COVID-19, (geldig vanaf 05 juni 2021):

  • Op dit moment vinden al onze diensten bij voorkeur virtueel plaats.
  • Niemand komt naar de consultatie met verkoudheidsverschijnselen, ook niet als ze mild zijn (hoesten, niezen of keelpijn).
  • De stoelen staan minimaal 1,5 meter uit elkaar en wanneer de patiënt wil, kan hij bewegen, zolang hij maar een minimale afstand aanhoudt.
  • Zelfs op koude dagen, om continu te ventileren, laten we de ramen open.
  • Patiënten die tijdens afspraken maskers willen dragen zijn welkom.
  • Wij zorgen voor gel-alcohol en we vragen u bij aankomst altijd uw handen te desinfecteren.
  • Als u wilt, kunt u uw eigen kopje, serviesgoed en theedoek meenemen.
  • Mensen die tot de risicogroep behoren, worden bijgestaan via online consultatie.

Ons adres

Eindhoven / Helmond - Noord-Brabant

Neem contact met ons op voor ons bezoek- en postadres.