Psychologie​praktijk Vitallis
Welkom

Psychologie​praktijk Vitallis

Lees meer

Psychologie, Psychosociale therapie en Training

Psychologiepraktijk Vitallis

“Vitalis” komt uit het Latijn. Het verwijst naar het leven, naar het bestaan. Iets dat onmisbaar is voor het behoud van het leven; een vitale functie.

Wij geloven dat psychologie deel uitmaakt van alle aspecten van het menselijk leven, zelfs voor de geboorte. Onze praktijk biedt persoonlijke en online psychologische hulp aan jongeren (16+), volwassenen, relatie- en familie.

We zijn in staat om te voldoen aan de psychosociale en gedragsvragen van onze patiënten, binnen en buiten het Europese continent, via alle Nederlandse zorgverzekeringen en ook particulier.

Diensten

Vitallis is in staat om onze patiënten te helpen in de talen: Portugees, Nederlands en Engels.

Psychologiepraktijk Vitallis

Cognitieve gedragstherapie

Het belangrijkste doel is om te leren omgaan met emoties door middel van cognitieve (gedacht-) en gedragsvaardigheden, het wijzigen van vervormde cognities en destructieve gedragspatronen.

Acceptatie en commitment therapie

ACT is een empirisch gebaseerde psychologische interventie die acceptatie- en mindfulness-strategieën gebruikt om de psychologische flexibiliteit te vergroten.

Persoonlijke ondersteuning

Het is de oorspronkelijke vorm van psychologische zorg. Het stelt de psycholoog in staat om kleine tekenen van de lichaamstaal van de patiënt te analyseren, niet alleen gezichtsuitdrukkingen.

Online therapie

Online therapie is ideaal voor het omgaan met eenvoudigere psychologisch en psychosociale eisen en voor degenen die ver van praktijk wonen en de sessies niet persoonlijk kunnen bijwonen.

Behandelingen

Klik op de afbeelding om de tekst te lezen.

Psychologiepraktijk Vitallis
Wanneer een psycholoog raadplegen?
Wanneer een psycholoog raadplegen?
Wat is en psychologische zorg?
Wat is en psychologische zorg?
Behandelmethodieken
Behandelmethodieken
Voor wie?
Voor wie?
Duur van de sessies en van de behandeling
Duur van de sessies en van de behandeling
Immigratie en geestelijke gezondheid
Immigratie en geestelijke gezondheid
Problemen
Problemen
Persoonlijk therapie
Persoonlijk therapie
Online therapie
Online therapie

Training voor Professionals

Psychologiepraktijk Vitallis
Training voor Professionals

Wij bieden training en workshops aan psychologen die in Brazilië of in andere landen zijn opgeleid en die een carrière willen beginnen en willen werken in Nederland volgens de vereiste regels.

Twijfels over: Nederlandse zorgwetgeving, waar en hoe te beginnen, inschrijven, zorgverzekering, wat wel en niet mag, bestaande expertisegebieden in Nederland, sociale netwerken en advertenties.

Neem contact met ons op voor informatie over prijzen en data.

Tarieven

Zorgen voor uw geestelijke gezondheid is een investering voor het leven.

Psychologiepraktijk Vitallis
Tarieven

Betalingen en vergoedingen

Zorgverzekeraars: Aanmelding vindt plaats door middel van een verwijsbrief van de huisarts. Indien er sprake is van een DSM-V diagnose, kunnen behandelingen vergoed worden in de BGGZ of SGGZ in samenwerking met een regiebehandelaar. U krijgt vervolgens maandelijks een factuur over de geleverde zorg, deze dient u vervolgens zelf in te dienen bij uw verzekeraar. Hoeveel u vervolgens terug krijgt van uw verzekering, hangt af van welke basisverzekering u heeft. Zo krijgt u met een natura polis minder vergoed dan met een zuivere restitutie polis.

Om vergoeding te krijgen, moet u eerst eigen risico betalen. Voor meer informatie over het eigen risico, neem contact met uw zorgverzekeraar op.

Particulier: Het is niet nodig om een ​​verwijsbrief aan u huisarts aan te vragen. Indien uw hulpvraag niet valt onder een DSM-V diagnose, dan krij u een factuur direct na de sessie of maandelijks, zoals overeengekomen tussen de patiënt en de psycholoog. Het is momenteel niet mogelijk om vergoeding te krijgen voor niet-DSM-V diagnoses.

Vanaf 1 juni 2022 - Op deze link kunt u kijken of uw zorgverzekering een deel van de kosten vergoed via een aanvullende verzekering.

Stuur ons een e-mail om de actuele tarieven te kennen.

Annuleren

Annuleringen van sessies en wijzigingen van data en tijden dienen uiterlijk 24 uur van tevoren te gebeuren.

Als de patiënt de afspraak binnen een kortere periode annuleert, wordt het volledige bedrag van de sessie in rekening gebracht.

Wachtlijst

Er is een wachtlijst van ongeveer 3 maanden.

Traject

Psychologiepraktijk Vitallis

Wie ben ik?

Psychologiepraktijk Vitallis
Anna Smits

Anna Smits

Nederland

Psycholoog afgestudeerd in 2011 aan de Bandeirante Universiteit van São Paulo, postgraduaat in Acceptance and commitment therapie aan de StressWise Academy in Hilversum en Cognitievegedragstherapie i.o. aan de Pontifical Katholieke Universiteit (PUC).

Geboren in de stad São Paulo - Brazilië - werkt met adolescenten, volwassenen en relatie therapie, met de benadering van de Acceptatie en commitment therapie (ACT) en Cognitievegedragstherapie (CGT).

Woont sinds 2012 in het buitenland en heeft een enorme bagage aan professionele ervaring binnen en buiten het Europees continent.

Registers

Lid van de Federatie van Psychologen, Psychotherapeuten en Pedagogen - klachten en geschillen (P3NL), registernummer: 2729595.

Lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP), registernummer: TPL2021101470.

Lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), registernummer: VPMW 9395.

Wij zijn aangesloten bij het (WkkGz).

Ons adres

Eindhoven / Helmond - Noord-Brabant

Onze werktijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00.

Neem contact met ons op voor ons bezoek- en postadres.